SPONSORER

Stort tack till våra Sponsorer som gör #rosahoppet möjligt!

Vi välkomnar all sorts stöd och förslag till hur ni företagare vill/kan bidra! Kontakta oss på rosahoppet@gmail.com

 

cykel16-med-logga
Vår nya partner Cykelcity i Lund har skänkt årets grymma förstapris – en hybridcykel i stilrent grått och rosa så klart.
Just nu är det REA hos Cykelcity – Passa på att handla till grymt bra priser!

 

ICA
ICA Kvantum Mobilia i Lund ger även alla lag om 6 en FICA-korg med energi. De kommer även att hålla i depåstoppet på Centrumtorget i Lomma, där det serveras förfriskningar.
Är ni ett företagslag? Då kan ni även vinna en fruktkorgsleverans till hela avdelningen, året ut!

 

sparbankensyd-logga
Vi tackar Sparbanken Syd som sponsrar #rosahoppet så att vi alla kan ha kul i rosa och samla in pengar till cancerforskningen.
Hos Sparbanken Syd är goda råd inte dyra, de är enkla. De driver bank enbart i syfte att göra nytta för kunden och för samhället. Alla tjänar på en ärlig och samhällsengagerad bank. Välkommen du också!”

 

FS_logolomma
Friskis&Svettis Lund och Friskis&Svettis Lomma bidrar på många vis, tack till er – utan er hade det ej varit möjligt!

 

skanemejerier_logo
Tack till Skånemejerier för att ni bjuder alla deltagare på en boostande dryck i målgång!

 

waves_event_logga
Waves Event AB bidrar med engagemang, marknadsföring, sponsorer och eventaktiviteter. Waves Event är proffsiga och har kreativa lösningar för upplevelsebaserad marknadsföring. Med sitt kontaktnät och idéer har de bidragit till att utveckla Rosa Hoppet till ett härligt evenemang för alla.

 

anna-logga
Anna arbetar med uppdateringar av #rosahoppets webbplats, uppdateringar på facebook och instagram. Vill du ha hjälp med din marknadsföring eller skapa en webbsida så är det henne du ska kontakta på www.annaerfass.se

 

skansk_eventsjukvard_logotyp
Tack till Skånsk Eventsjukvård som finns på plats under rosahoppet med två sjukvårdare. Tveka inte att söka kontakt med dem om behov uppstår, det har gröna uniformer och är lätta att känna igen.  Alla som jobbar med Rosa hoppet har larmnummer till ansvarig sjukvårds stab på plats.

Skånsk Eventsjukvård är landets största aktör inom kvalificerad sjukvård till fots. Skånsk Eventsjukvård tillhandahåller sjukvårdare, (undersköterska/ambulanssjukvårdare) legitimerad sjuksköterska/specialist samt legitimerad läkare. Vår verksamhet är idag belägen i stora delar av Sverige med möjlighet att täcka hela vid specifikt behov. Vi har idag huvudkontor i Skåne. Utöver ordinarie verksamhet utbildar vi även i HLR, första hjälpen samt säljer hjärtstartare. Bolaget är  ägs privat   till 100% av Mattias Andersson som är utbildad ambulanssjukvårdare. Skånsk Eventsjukvård har två medicinskt ansvariga läkare, Sofia Killander samt Ardavan Khoshnood tillsammans med en medicinskt ansvarig sjuksköterska, Ulf Norling. Vi har idag närmare 180 anställda (Aug 2016) som omfattar såväl sjukvårdare, sjuksköterskor och läkare som jurister, ekonomipersonal och representanter, med geografisk spridning över hela landet. Skånsk Eventsjukvård innehar en lagstadgad patient och ansvarsförsäkring, samt en behandlingsförsäkring hos försäkringsbolaget Folksam.