Eventområdet

På eventområdet för #rosahoppet den 2 oktober händer det massor av spännande!
Både för dig som cyklist och för dig som hejar på våra fantastiska cykelhjältar som med sin medverkan bidrar till #rosahoppets insamling till förmån för Cancerfonden. Vi vill rikta ett särskilt TACK till alla våra sponsorer som på olika sätt bidrar till #rosahoppet – utan er hade det inte ens varit möjligt!
Stötta våra sponsorer genom att besöka eller handla av dem. Under dagen kommer de skänka en del av sin försäljning till #rosahoppets insamling. På eventområdet kan du främst handla med kontanter och några av våra utställare kan även ta swish eller kort!

Stellan Nordahl är vår underhållare och speaker på scenen, vår lokala nätverkare med ett stort hjärta och ett öppet sinne!

Ica kvantum Mobilia Lund bjuder alla cyklister på frukt, dryck o bulle. Dessutom får alla föranmälda lag en FICA-kasse med energipåfyllning.

Skånemjeier boostar alla cykelhjältar med en energidryck när de går i mål.

Cykelcity fyller på luft i däcken och tipsar om cykelvård. Stort Tack till Cykelcity som sponsrat #rosahoppets lotteri med en hybridcykel i stilrent grått och rosa, värd 7 899 kr.

Wheelys café säljer kaffe, te och choklad samt lättare tilltugg i form av kakor och snacks. Passa på att handla av dem! 30 % av deras försäljning under dagen kommer skänkas till #rosahoppets insamling till förmån för cancerfonden.

Looks and lashes by Louise kom och prata fransar o skönhet med Louise, alla cyklister får rabatt vid en behandling

Cheer Infinity Athletics peppar alla cyklister så att det får en energifylld och rolig start.

LLdance underhåller cyklister såväl som åskådare vid målgången av #rosahoppet.

Black Angels Begravningskorteger kommer guida alla cyklister i #rosahoppet vid start och målgång!

#rosahoppet säljer tröjor, mössor och buffar (i rosa så klart) till förmån för vår insamling till Cancerfonden. Vill du bara skänka pengar kommer vi ha insamlingsbössor med oss. Vill du helldre Swisha pengar så går det naturligtvis bra.

Fotograf Emma Ingolf flyttar ut sin fotostudio till eventområdet. Förra året fotade hon 102 glada cyklister. Ett rekord som hon vill bräcka i år! Till sin hjälp har hon makeupartisterna Emma Schats och Hanna Goldhammer. De kommer hjälpa er med rosa styling, glitter och glamour.

Katilock finns på plats och visar sina cykelkorgskydd som skyddar mot både regn och stöld.

Personligt Namnarmand tillverkar ett fint RosaHoppet armand självklart i rosa. Förbeställ dit armband så tillverkar de under tiden du cyklar. Armbandet kostar 50 kr varav 25 kr skänks till #rosahoppets insamling.

Lundachark har skänkt 200 st Lunnamelle till förmån för #rosahoppets insamling. Rosa Hoppet serverar korven och du skänker valfritt belopp för varje korv du äter  🙂

Everyday Bag kommer finnas på plats och sälja sina smarta och praktiska cykelväskor. Kolla in deras sortiment med bra tillbehör för dig som cyklist.

Weathergoods har utvecklat kläder och cykeltillbehör som är anpassade för alla väder.