#rosahoppet har samlat in över 173 000 kr

WOW! #rosahoppet har samlat in över 173 000 kr som skänks till Cancerfonden. Utan alla er som cyklar, sponsrar, skänker priser eller arbetar ideellt med #rosahoppet hade det inte ens varit möjligt. STORT TACK till er alla, ni är ovärderliga! Och vi kör vidare, eller hur?

Oktober är den rosa månaden då Cancerfonden, Rosa Bandet och #rosahoppet och många fler samlar in pengar för att finansiera cancerforskning. Det är viktigt att betona att inga insamlade medel till Cancerfonden öronmärks utan att de delas ut till den främsta svenska cancerforskningen. Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj har tre tydliga syften: att samla in pengar till cancerforskning, sprida kunskap om bröstcancer, cancerprevention och driva påverkansarbete.

Cancerfonden har arbetat med Rosa Bandet sen 2003. Nytt för i år är att de är titelsponsor för Lidingö Tjejlopp som är en del av Tjejklassikern. Lidingöloppet och Cancerfonden går tillsammans med ICA ihop och inför Rosa Bandet-loppet, som går av stapeln den 25 september. Det är Lidingö Tjejlopp, 10 km, som nu blir rosa.

Den 2 oktober är du välkommen att cykla #rosahoppet, ett motionslopp som går mellan Lund – Bjärred – Lomma – Lund. Alla kan vara med, det är kul och alla har dessutom chans att vinna fina priser. Anmäl dig du med och ha kul på hjul!

Var med och färga Sverige rosa i oktober.

cancerfonden_rosahoppet_insamling

Om rosahoppet

Initiativtagare: Nadia Milotti & Ulrika Jigman
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s