Energifylld start i #rosahoppet med Cheerleaders

För att du ska få en riktig energiboost så kommer tjejerna från Cheer Infinity Athletics köra en peppande cheerleadershow vid starten av Rosa Hoppet.

Cheer Infincheer_infinity_athleticsity Athletics startade 2013 och är en cheerleadingförening i Malmö med 10 aktiva lag och ca 230 barn och ungdomar. Cheerleading är en av Sveriges snabbast växande sporter och blev våren 2015 erkänd som idrott och det på den högsta nivån av den Internationella Olympiska Kommittén för sport och idrott.

Envy är ett seniorlag som tävlar på en av de högsta nivåerna inom sporten. Under de tre år som laget funnits har de vunnit ett RM-silver och två RM-guld och därmed kvalificerat sig vidare till klubb-VM i USA. De har tävlat Worlds i Orlando både 2014 och 2015, i april 2016 gör de sin tredje resa. De är stolta över att få representera sin klubb och sitt land och resan betalas helt av de aktiva inom klubben och de jobbar hårt under säsongen för att hitta sponsorer som vill bidra. Cheerleading är en sport i tiden, som handlar mycket om lagkänsla, självförtroende och självkänsla. Alla är viktiga och de försöker förmedla girlpower genom att lära unga tjejer att tro på sig själva och att man duger precis som man är.

Vill du bli medlem och lära dig en kul sport eller sponsra Cheer Infinity Athletics så är alla välkomna!

infinity_original_color_outline-300dpi

Om rosahoppet

Initiativtagare: Nadia Milotti & Ulrika Jigman
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s