1 vecka kvar!!!

Idag om en vecka går starten på årets upplaga av #rosahoppet och vi hoppas se er alla på startlinjen! Har du inte anmält dig ännu så gå in och gör det här! Loppet är öppet för alla – gammal som ung, otränad som tränad, van cyklist som icke-van. Gärna i något rosa!

Vill du inte cykla vill vi påminna om gympapasset på Friskis i Lund kl 11 eller så kan du ta en promenad i rosa och kommer förbi på lite kaffe. Eller varför inte hjälpa oss som funktionär längs sträckan och peppa alla som cyklar. Det finns något att göra för alla!

Glöm inte att kolla in våra fina vinster ni kan vinna på er startplats där första priset är en cykel! Och du kan köpa en startplats fast du inte cyklar – då skänker du en peng till Cancerfonden samtidigt som du är med i vår utlottning. Win-win för alla!

HAGA_ROSA copy

Om rosahoppet

Initiativtagare: Nadia Milotti & Ulrika Jigman
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 1 vecka kvar!!!

  1. Karla skriver:

    Var säljs den här modellen av cyckel?
    Jag behöver en & den här vill jag köpa?
    Butks namn tack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s