Speakern är spikad!

Det är med stor glädje vi kan presentera årets #rosahoppet speaker för vårt lopp den 4 oktober. Nämligen Lommabon Stellan Nordahl! #rosahoppets projektgrupp hade ett väldigt trevligt och inspirerande möte med Stellan idag på Lommas Hembageri. Förresten så kommer Lommas Hembageri erbjuda #rosahoppet fika den 4 oktober och de ligger precis vid vårt depåstopp på torget i Lomma… Men åter till Stellan.

Stellans expertisområde är verkligen perfekt för denna uppgift – han jobbar med förhållningssätt, dvs hur vi väljer att se på oss själva, varandra och omvärlden. Det kan hända att du redan träffat honom t.ex. på en inspirationsföreläsning.  På www.fb.com/nykraft ger Stellan dagligen tips och inspiration kring personlig utveckling & ledarskap.

Vi är säkra på att han kommer peppa oss vid start och mål. Och att ge oss inspiration och intressanta möten på #rosahoppet scenen den 4 oktober. Stort tack till Stellan som hjälper #rosahoppet på detta sätt!!!

Nämen titta Stellan har också vår nya fina #rosahoppet mössa som du kommer kunna köpa den 4 oktober på vårt eventområde!

stellan

Om rosahoppet

Initiativtagare: Nadia Milotti & Ulrika Jigman
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s